| badisa a întrebat:

cum scap de vergeturile de pe picioare aparute in timpul sarcinii? ce crema imi puteti recomanda? astept raspunsul vostru.Multumesc.O zi buna

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

M-am confruntat si eu cu aceeasi problema.
Exista tratamente (scumpe) pentru estomparea vergeturilor: interventia chirurgicala, tratamentul cu laser, ultrasunetele, creme diferite.
Am incercat o alternativa la toate acestea, o crema facuta in casa, dupa o reteta primita de la o prietena care suferise si ea.
Am combinat 6 linguri de ulei de masline, 6 linguri de gel de aloe vera, 4 fiole cu vitamina A, 4 fiole cu vitamina E si 4 fiole cu elastina. Zilnic mi-am facut masaj cu acest amestec.
Cu rabdare si masaj zilnic, scapi de vergeturi.
Succes!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Masaj zilnic și blând în zonele afectate cu o cremă pe bază de vitamina A și E, asta pentru estompare.
Pentru a te vindeca trebuie să urmezi o terapie cu laser (lumină pulsativă).
Sănătate.
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am folosit colanti anticelulita pentru a scapa de aceasta problema, deoarece cremele nu au avut nici un efect. colantii anticelulita isi fac efectul cam in 14 zile de cand incepi sa ii porti. ciorapii au pe interior microcapsule ce ajuta la eliminarea acestor grasimi. Ii poti purta oriunde, oricand, nu te deranjeaza, 2-3 ore pe zi. eu ii port de o luna si nu ma mai plang de celulita. mi i-am comandat online de la un magazin de tehnica medicala si mi-au fost adusi acasa prin curier rapid. sper sa nu sune a publicitate, aici se gasesc: http://www.tehnica-medicala.ro/......oducts.php

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce scapi de vergeturi, cand stai culcata, tine cumva picioarele mai sus de nivelul bazinului, pune o patura sau o perna, ceva, te ajuta la circulatia sangelui si previne reaparitia vergeturilor.nu sta prea mult in picioare, fa putin sport, plimba-te...de scapat de ele, nu-s stiu sigur daca exista leac de durata, care merita, decat daca mergi la interventie chirurgicala.bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o maree problema.am tinut dieta cam din iulie anul trecut si inca tin.am slabit mult.si am vergeturi pe picioare.pe maini.mai peste tot.va rog ajutati-ma.sa scap de ele. ceva creme bune? sau orice altceva

| lauraa_5930 a răspuns:

Si eu m-am confruntat cu vergeturile si normal, inca le mai am, si dupa ce am nascut. Din pacate, toti zic ca nu se prea poate scapa de ele, ci doar estompa. Eu am avut grija la alimentatie, masaj si pot spune ca am vazut semne de ameliorare. Iti recomand si sa te documentezi despre vergeturi, sa afli mai multe detalii. Eu am gasit ceva articole interesante si utile.

http://www.despre-copii.com/cum-sa-scapi-de-vergeturi/2010/12