| ChuckybooM a întrebat:

Da-ti-mi si mie, va rog, exemple de animale pe cale de disparitie doar din Romania, in afara de CAPRA NEAGRA, URSUL BRUN, RASUL, IEPURELE DE APA si CASTORUL.
Dau funda!
P. S: Daca vreti sa ma ajutati mai mult, si aveti bunavointa, imi puteti spune va rog si perioada de gestatie (cat timp tin puisorii in burta puppy dog eyes), a fiecarui animal pe cale de disparitie din Romania? ( Va rog sa ma scuzati ca am postat la categoria sanatate!)
Nu este tema, dar parintii mei intentioneaza sa salveze cateva din aceste animale, deschizand o rezervatie naturala special amenajata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Dyanita a răspuns:

Zimbrul
Bourul
Lupul
http://animalepecalededisparitie.info/? p=1

| Adnan2002 a răspuns:

Pai, sunt :zimbrul hoitarul gasca cu gat rosu cocosul de munte si gainusa fazanul balaurul dobrogean (sarpe ) soim dunarean si aspretele (peste). sper ca ti-au fost de folos!