| Rux1 a întrebat:

Buna ziua!
Daca pana acum am venit cu probleme din "dragoste"acum vin cu o problema "mare".
Am cateva kg in plus si as vrea sa scap de ele,am vazut la tv la o reclama ceva picaturi pentru slabit,am incercat tot felul de diete dar degeaba, de vreo cateva luni fac sport dar degeaba, ma mentin dar eu as vrea sa scap de kg.
Ce credeti sunt bune picaturiile pentru slabit "naturale"?
Picaturile costa in jur de 189 de lei.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Eunyce a răspuns:

Faci sport de cateva luni? Ai incercat diete si degeaba? Sincer, nu te cred. Ori faci sport si nu tii dieta, ori tii dieta si nu faci sport corect. E imposibil sa le faci pe amandoua si sa nu vezi rezultate! Cauta pe internet, citeste, informeaza-te. Sunt mii de articole despre sport si dieta. Nu recomand niciun fel de picaturi, creme, pastile sau mai stiu eu ce minuni actuale. Cel mai bine e sa te inarmezi cu rabdare, vointa si informatie! Ca si dieta, nu cred ca e bine sa urmezi ceva ce a tinut Beyonce,Rihanna sau alta vedeta. Trebuie sa mananci sanatos :fructe,legume,peste, carne de pui si sa bei apa plata. Daca nu te descurci la sport, mergi la sala, vorbeste cu cei ce sunt abonati acolo, poate vei gasi pe cineva cu experienta, care e dispus sa te ajute.

Nimic nu e imposibil, ci doar greu de obtinut.

Good luck!

| Lia_Emi_2000 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic... incearca sa renunti la dulciuri si la mancaruri consistente precum carnuri si manca cat mai multe fructe, eu am auzit ca lamaile fac minuni, intereseaza-te despre lamai si daca nu vezi rezultate atuncii...