Ameteala ti-o da candidoza bucala, incearca niste nistatina lichida, o tii pe limba cat de mult poti.De mancat eu stiu ca sunt neindicati carbohidratii.Inceteaza sa te mai clatesti cu bicarbonat ca o sa iti provoace arsuri.
Organismul face ce considera el mai bine! incearca sa-l ajuti. nu depunde prea mult efort,mananca alimente bogate in vitamina A,C(mere,lamai multe)
Dulciurile din industrie nu sunt bune,intr-adevar.
Hidrateaza-te mai des si cauta sa dormi mai mult, ori daca nu, o iesire la plimbare, acum ca tot e frumos, nu ar strica deloc! Renunta temporar la contactele sexuale! sanatate! funda? multumesc oricum.
Încearcă să eviți căutarea răspunsurilor pe site-uri online, iar ăsta e un sfat. Poate vei primi diverse sfaturi, fiecare diferit. Dar nici unul dintre cei ce ți le vor da nu va fi specializat în medicină, și pot apărea consecințe destul de grave dacă alegi să acționezi după cum ți-a prescris unul dintre membrii, iar tratamentul e greșit. Mai bine mergi la un medic privat, bine cunoscut și de încredere, și cere sfaturile acestuia. Știu că îți e mai ușor să intri pe TPU, să postezi întrebarea.
Dar e la mijloc sănătatea ta, un subiect cu care nu e de glumit.