Este clar ca Diane 35 nu ti se potriveste tie!
Inceateaza sa le mai iei si mergi la alt gincolog, care sa-ti prescrie intai niste analize hormonale si apoi anticonceptionale.
In orice caz, acneea se poate rezolva si cu produse naturiste fara sa bagi in tine anticonceptionale care au atat de multe efecte secundare si care te afecteaza hormonal.
Reacțțile sunt normale (le găsești trecute și pe prospect, la reacții adverse). Dar asta nu înseamnă că e normal să continui un tratament care te face să te simți rău.
Mergi din nou la medic și spune-i toate astea și roagă-l să schimbe tratamentul. Eventual, mai cere o opinie și ALTUI medic.
Nu stiu varsta.
NU mai lua anticonceptionale.
Cu cat esti mai tanara cu atat este mai mare riscul de accident vascular cerebral. DIN CAUZA ANTICONCEPTIONALELOR.
Lasa si tigarile, daca fumezi.
Si medicii astia sunt batuti in cap. Tot zic ca anticonceptionalele vindeca miraculos acneea. Este complet fals. Iti da peste cap organismul. Imediat gata anticonceptionale. Frate nu poti sa i dai unui copil asa ceva. Mergi la endocrinolog si dermatolog. Acneea s ar putea sa fie din cauza unor dereglari hormonale.
Si reactiile sunt,, normale,,, dar totodata sunt anormale. De ce? Fiindca daca era asa de bun tratamentul cu anticonceptionale trebuia sa ti trateze acneea nu sa te faca sa te simti rau. Nu le mai lua.
http://m.csid.ro/......-13977007/
Vorbeste din nou cu medicul care ti le-a dat si cere i sa le schimbe.Intre timp nu le mai lua
Da,sunt persoane care au astfel de reactii.E o alarma din partea organismului.Opriti-va.Tratamentul lucreaza si la capitolul hormoni. Sfatul meu nu inlocuieste sfatul medicului.Am citit ca si la acnee ajuta ozonoterapia.Dar nu am date relevante.Depinde ce varsta aveti. Daca sunteti persoana adolescenta, cu timpul vor trece de la sine.
20 de ani. Am de 8 ani
Sunt centre medicale de ozonoterapie.In orasele mari sunt medici specializati in aceste metode de tratament.O consultatie costa de regula 50 lei.Depinde de clinica, etc. Cereti parerea daca merita sa faceti tratamentul. Puteti si suna.Nr de contact aflati pe net.
Se stie de diane-35 ca au fost odata scoase de pe piata pentru ca erau cancerigene cred... Nu mai ascultati un doctor care este platit de industria farma sa prescrie medicamente care fac mai mult rau decat bine