Buna, si eu am astigmatism si port ochelari de 10 ani. Din propria experienta mergi la farmatie si cauta niste picaturi ( Tabrodex si Opatamol) In fiecare an le iau si vederea mea este din ce in ce mai buna
Nu mai folosi visine, nu da cine stie ce rezultate, mai bine folosesti lacrimi artificiale. Sunt mai eficiente. Si poarta ochelarii mereu. Daca situatia continua mergi la control
Decat sa incerci leacuri babesti pe Nv de ce nu mergi tu la un consult oftalmologic. Vei dormi linistit, tratament din partea unui specialit etc.
Un telefon, o programare si gata misterul. Opinia mea: fiecare este unic, durerea poate fi asemanatoare dat cauza sa fie alta. Ca sa dormi lijistit pe perna ta, mergi la un consult oftalmologic. Toate cele bune.
Am fost si m-a diagnosticat cu astigmatism miopic simplu, doctorul mi-a spus ca nu este foarte grav si ca imi da niste ochelari sa ii mai port cand si cand, am mai fost azi la alt doctor acelasi diagnostic, spunandu-mi ca este normal pentru cineva cu boala mea sa aiba aceste simptome, am ramas fara cuvinte cand mi-a spus asa ceva
Incearca sa mergi la un medic recomandat. Si fa analize suplimentare poate cauza e alta.Toate cele bune.
SFATUL PE CARE IL OFER PROVINE DIN PROPIA EXPERIENTA! TU DECIZI DACA IL URMEZI SAU NU!
Am avut si eu asemenea problema pe care am rezolvat o prin exercitiul Hidroterapia.Ai nevoie de 2 boluri si 2 prosoate curate. Intr-un bol torni apa rece cu gheata iar in celalalt torni apa calda incalzita la aragaz.Bagi prosopul in bolul cu apa calda si il pui pe ochi timp de 30 de secunde.BIneineteles ca trebuie sa tii ochii inchisi cand ai prosopul pe ei. Apoi bagi celalalt prosop in bolul de apa rece pe il ti 30 de secunde pe ochii inchisi.Repeti acesta procedura de 5 ori.
Acest exercitiu are rol de a stimula circulatia sangeui in jurul ochiilor ceea ce determina relaxarea lor.Eu am facut exerticiul asta seara inainte de culcare si maxim de 2 ori pe saptamana.
Pe langa acesta intreaba-te cum stai cu nivelul de Calciu din organism. Daca sti ca nu consumi alimente care contin calciu cauta sa incluzi pe cele mai naturale (branza si laptele de la tara).Te astept cu un raspuns.
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile asa de rapide, chiar mi-au fost de ajutor.
Trebuie doar sa nu mai stai atata la pc su dc stai sa folosesti niste ochelari speciali care resping radiatiile si nu o sa mai ai probleme
Dami terog o funda sunt nou sa ma macar 1
Eu iti zic sa te duci la un doctor ca este foarte grav. Vorbeste cu parintii tai sa te duca pana la un medic sa te vada.
Treaba sta in felul urmator
1 da luminozitatea de la pc scazuta
2 nu sta aproape de el
3 cand esti pe pc nu sta cu limina stinsa(te afecteaza mai rau)
4 din cand in cand mai uitate prin casa s-au scoate ochii la aerisire(s-au iti dai cu apa pe fata)
5 nu folosi niciodata tratamente by bunici
6 du-te la medicul de familie sa-ti prescrie el niste medicamente!
BAFTA!
daca esti nevoit sa stai la calculator, vezi ca monitoru' are niste butoane, daca ai un monitor mai perfomant da.l pe modul film/citire, daca monitoru e mai vechi umbla la contrast, si fa.l mai intunecat. Sper ca te-am putut ajuta. Sanatate!
SFATUL PE CARE IL OFER PROVINE DIN PROPIA EXPERIENTA! TU DECIZI DACA IL URMEZI SAU NU!
Am avut si eu asemenea problema pe care am rezolvat o prin exercitiul Hidroterapia.Ai nevoie de 2 boluri si 2 prosoate curate. Intr-un bol torni apa rece cu gheata iar in celalalt torni apa calda incalzita la aragaz.Bagi prosopul in bolul cu apa calda si il pui pe ochi timp de 30 de secunde.BIneineteles ca trebuie sa tii ochii inchisi cand ai prosopul pe ei. Apoi bagi celalalt prosop in bolul de apa rece pe il ti 30 de secunde pe ochii inchisi.Repeti acesta procedura de 5 ori.Pe langa acesta intreaba-te cum stai cu nivelul de Calciu din organism. Daca sti ca nu consumi alimente care contin calciu cauta sa incluzi pe cele mai naturale (branza si laptele de la tara).Te astept cu un raspuns.
Am avut si eu asemenea problema pe care am rezolvat o prin exercitiul Hidroterapia.Ai nevoie de 2 boluri si 2 prosoate curate. Intr-un bol torni apa rece cu gheata iar in celalalt torni apa calda incalzita la aragaz.Bagi prosopul in bolul cu apa calda si il pui pe ochi timp de 30 de secunde.BIneineteles ca trebuie sa tii ochii inchisi cand ai prosopul pe ei. Apoi bagi celalalt prosop in bolul de apa rece pe il ti 30 de secunde pe ochii inchisi.Repeti acesta procedura cald-rece de 5 ori.
Acest exercitiu are rol de a stimula circulatia sangeui in jurul ochiilor ceea ce determina relaxarea lor.Eu am facut exerticiul asta seara inainte de culcare si maxim de 2 ori pe saptamana.
Pe langa acesta intreaba-te cum stai cu nivelul de Calciu din organism. Daca sti ca nu consumi alimente care contin calciu cauta sa incluzi pe cele mai naturale (branza si laptele de la tara).Te astept cu un raspuns.
Incearca Tabrodex, o sa vezi in timp, ca nu o sa mai ai aceleasi dureri, ele or sa persiste, dar nu atat de tare.
Nu te mai lua dupa ce zice lumea... cel mai bun sfat : du-te la un medic oftalmologic iar el va stii cel mai bine ce tratament iti va trebui!
Nu m-am confruntat cu asa ceva dar cel mai bine ar fi sa porti ochelari cu lentile de protectie atunci cand stai la calculator.Pastreaza distanta de 20-30 de cm intre ochi si obiectul privit si tine minte ca lumina trebuie sa cada pe obiectul privit, nu pe ochi.Un factor fizic a actionat asupra ochiului tau, acel factor fiind lumina prea puternica.Cred ca cel mai potrivit ar fi sa porti ochelari cu lentile de protectie. Daca merge nici cu lentile de protectie, cred ca ar trebui sa mergi din nou la un doctor oftalmolog.Succes! Sper ca te-am ajutat intr-un fel sau altul.