| Rywzor a întrebat:

de 2 zile a inceput sa ma intepe la inima fara motiv cand rad ma doare... Durerea ma lasa iar dupa iar vine... nu ziceti sa ma duc la doctor etc. Sunt in vacanta nu pot sad...
sunt foarte speriat e grav?
p.S: Am 14 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Zartbitter a răspuns:

Bună Ianis!

Singura persoană care-ți poate spune dacă e grav sau nu este chiar doctorul.

Până atunci, dacă fumezi, fă un efort să nu mai faci asta (și ține-te de el pentru toată viața).

Dacă bei cola, red bull, cafea sau ceai verde, lasă-le și pe ele deoparte până ajungi la un doctor.

E posibil să nu fie tocmai inima, ci o durere în zona respectivă. Ești destul de tânăr ca să ai șanse să fie inima, dar e mai bine să fii precaut.

Evită să stai la soare prea mult, bea apă în loc de orice atunci când ți-e sete și odihnește-te vacanța asta.

Mă surprinde că ai acces la internet dar nu și la un doctor. Nu trebuie să mergi la medicul de familie, dacă asta e problema ta... poți merge la orice dispensar din zonă, măcar să discuți cu cineva care se poate uita la tine.

| soloangel01 a răspuns:

Poate te doare plamanul stang. Si pe mine ma mai inteapa cateodata. Dar daca este inima poate fi de la caldura sau efort.

| Rywzor explică:

Mda, nici nu prea am pofta de mancare... Nu e cancer sau ceva nu?