| Florin02 a întrebat:

Buna ziua de 3-4 luni am in zona testiculelor o pata de culoare alba ce imi provoaca mancarimi violente si imi mai apar un fel de urme de matreata, tot de culoare alba. va rog ajutor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| FreeLife a răspuns:

Du-te la doctor, urgent... nu ne cere noua ajutor!

| YONTU a răspuns:

Poate fi si din cauza unor medicamente consumate de tine; in urma carora iti provoaca niste mancarimi sub centura...

| BlueByte a răspuns:

Consulta un ginecolog!
Este posibil sa fi contactat o boala cu transmitere sexuala!

| smoji a răspuns:

E o ciuperca, nu e e nimic grav. am patit si eu si a trecut dupa un timp fara tratament. obisnuieste-te sa te speli mai des in zona aia si daca vrei sa scapi mai repede de ea, du-te la un ginecolog.

| Florin02 explică (pentru smoji):

Nu ai folosit nicio crema nimic? la tine cum se manifesta?

| smoji a răspuns (pentru Florin02):

Nu am folosit nimic. Erau ca 2 pete in stanga si in draepta si cateodata aveai mancarimi, cateodata nu. Daca transpiram eram ai nasol. Si se facea ca un fel de "matreata" cum spuneai tu. Incearca cu niste pudra gen Baneocin sau Sapromed. Contine antibiotic si e buna. La mine a durat cateva luni pana a trecut desi n-am folosit nimic... happy

| Florin02 explică (pentru smoji):

Incepusem sa folosesc clotrimaziol. in primele 2 zile de la folosire am obs o amediorare dar dupa nu l-am mai folosit regulat. oricum sper sa imi treaca si mie happy dar oare de la ce sa luat asta?