| Conseil a întrebat:

De 3 zile ma doare gâtul și am amigdalele umflate, în prima zi nu ma durea cine stie ce, asa ca am luat Humagrip si Tedolfen pentru că eram ametit si ma simteam moale, de ieri am început să iau Kalbax (una la 12 ore) + supliment alimentar, ideea e ca azi cand m-am trezit durerea e mai mare ca ieri, e normal? In cat timp isi face efectul antibioticul? Sau ce imi recomandați?
P.S. Eu mereu am avut probleme cu gatul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iti recomand un test COVID!
la modul cel mai serios si cat mai urgent si izolare!

| CodrutElian1990 a răspuns:

Fa gargara cu sare, iar dupa nu manca sau bea nimic cel putin 30 de minute.
Ca sa amelioreze durerea poti lua faringosept - fara retete -, dar numai pentru ameliorare, nu pentru vindecare.
Pentru vindecaea gatului este necesar un antibiotic. Eu iau Biseptol la inceperea durerii. Dar s-a intamplat ca sa nu imi treaca si atunci am luat Ospen, dar acesta se elibereaza doar cu reteta. Si mai e ceva cu ospenul: daca ai probleme cu stomacul (ex. iperaciditate) trebuie luat cu iaurt probiotic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Interneaza te la ati