| Ivan_Marga_1974 a întrebat:

de 4 saptamani dupa ce am fost declarata cu Gaze la Colon foarte inflamate mi s-a spus sa tin regim doar din legume fructe si cateva salate, ma tin foarte bine de acest tratament, mi s-a dat medicamente ca si..Motilium,Nospa Forte, Debridat, Hepaid Colon Help,le iau cu regularitate nu am omis nici o zi,dar in zadar,ma doare din ce in ce mai tare, am refacut o alta ecografie si mi-au spus ca sunt la fel cu Colonul...ce pot face? nu mai rezist de durere si acum mai nou de o saptamana am dureri ingrozitoare de cap care nu ma lasa fara nici un medicament, va rog din suflet daca credeti ca exista alt tratament nu ezitati sa imi spune-ti ..va multumesc din suflet anticipat ..cu mult drag Marga!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
eu pentru asa ceva iau Carbocit-carbune medicinal..intra pe google si citeste despre el sa vezi cat este de eficient..am fost la medic si mi-a prescris Duspatalin.
cred ca e cazul sa schimbi medicul sa asculti o alta parere.
O zi frumoasa sa aihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ziua!
In primul rand trebuie sa consumati foarte multe lichide 2-3 litri/zi, alimente bogate in fibre, evitati alimentele condimentate,varza murata,fasole, cartofi, coaja merelor etc., sucurile carbogazoase, berea si vinurile albe.Ca medicatie puteti folosi Gazex 2-3 comprimate pe zi.
O duminica placuta!

| alessia5158 a răspuns:

O solutie la problema ta ar fi sa schimbi medicul gastroenterolog --- cauta unul meticulos care sa-ti faca mai multe investigatii( poate ai un parazit, nu se stie!).