Oh,doamne,e ceva destul de serios! Organizmul tau, a produs un fel de calcar, cum e la masina de spalat! Acesta s-a depus pe indigestia care dizolva, si de aceea iti vine sa vomiti, sau cine stie ai vomitat deja.Nu te doare cand alergi sau cand stai pe scaun,etc.(rareori) nu te doare fiindca organizmul tau se curata,iar cateodata,nu reuseste. Eu propun sa te duci la o consultatie. Nu o sa ti se intample nimic,dar probabil va trebui sa bei multe lichide,sa mannaci cat mai des legume si fructe, si sa incerci sa te duci la baie si sa produci urina. Daca ti se pare ca ai fost la baie de prea multe ori, stai linistit! Organizmul tau, se curata! Daca ce ti-am spus eu va functiona, atunci inseamna ca acel calcar a disparut! Iti urez insanatosire grabnica!
Iti multumesc foarte mult.Sa merg la doctoru de familie sau la chirurg?
Ar fii bine, sa te duci la Doctorul de familie. Daca acesta spune ca e nevoie de chirurgie, nu faci operatia la el! Te duci la un chirurg profesionis neaparat!
Aceeasi problema o am si eu de 5 zile incoace, arsuri la stomac intepaturi foame in partea stanga jos... Ziua nu ma doare asa tare, dar noaptea...
Deeaandreea9156 întreabă: