| NECUNOSCUTU_2520 a întrebat:

De aproximativ 3 zile simt un deranj al stomacului. In prima zi mi-a fost foarte greata( insa nu am putut vomita). A doua zi si a treia au fost mai bine( fara greata). Insa in aceste doua zile simt ca si cand as avea abdomenul incordat/ gaze si nevoia de a merge la toaleta la lipsa mare ( chiar daca am fost)..Am ridicat piciorul drept si m-am apasat in partea dreapta jos insa nu am simtit absolut nimic. Insa inca imi e frica sa nu fie apendicita problema. Putin ajutor? Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Nu pare a fi apendicita, dar ar fi indicat sa te examineze un medic, care iti va da si un tratament pentru simptomele pe care le ai. http://www.i-medic.ro/boli/dispepsia-sau-indigestia

| AdelinaC a răspuns:

Nu cred sa fie vorba de apendicita.Cel mai probabil ai avut o indigestie, iar tractul tau gastrointestinal a fost dat peste cap.Iti va trece saptamana asta,poti lua un medicament gen Debridat care se poate folosi pentru disconfortul gastric, fa-ti un ceai de menta si mananca ceva usor:paine prajita, cartofi fierti, carne de pui fiarta, etc.Nu manca,cel putin pana iti revii ciocolata, pufuleti, prajeli, sucuri, fructe care fermenteaza.

| DariaHàhaa a răspuns:

Du-te la doctor! Acum pana nu e prea tarziu! straight face

| CRITEL5 a răspuns:

Apendicita este in partea dreapta.