Posibil sa ai chiar si HIC (Hipertensiune Intracraniana). Du-te la medic, fa-ti un rand de analize, vezi cum stai. Daca la gastro nu iti gaseste nimic da o fuga la neurolog.
Nop, la HIC cefaleea nu se amelioreaza dupa varsatura. Mai degraba ceva gastro daca e sa ne gandim si la gustul metalic. Poate poate o tezaurismoza dar ma indoiesc. (te-am corectat pentru ca mi-ai spus ca esti foarte curios) :*
Ba da, se amelioreaza dupa varsatura, mea culpa!
HIC nu e primul lucru la care te gandesti cand vezi simptomele celei care a postat intrebarea. Oricum varsatura din HIC e una specifica, in jet, pun pariu ca daca avea astfel de varsaturi le descria perfect. De asta am spus "chiar si..." oricum mai degraba ceva digestiv, cum bine ai spus tu.
Eu cred ca consultarea medicului de familie sau a unui cunoscut ce iti poate da o indrumare buna pe aceasta tema te va ajuta nespus.
Cel mai bine este de facut investigatii amanuntite, e posibil ca fierea si gastriita care a fost in trecut sa faca probleme. Factorul care influenteaza aparitia acestor boli este STRESUL. Deci nu trebuie ignorat deloc. Iar durerile de cap la fel. O trimitere la neurologie pentru un RMN sau ceva sa nu fie vorba de ale boli.
Andrei9696 întreabă:
jon22 întreabă: