| Vaduva_Ionut_1994 a întrebat:

de cand ma stiu am o problema careia i am cautat raspuns insa niciodata nu am gasit un caz asemanator, si nu stiu la cine sa caut raspuns la problema mea, atunci cand fumez am goluti in stomac, dureri de cap, pierderi de memorie, nu pot sa retin lucruri simple din urma cu cateva secunde nu pot sa ma concentrez mi se impleticeste limba in gura cand incerc sa vb, transpir, mi se accelereaza pulsul, nu pot sa gandesc deloc parca as fi pe pilot automat, absolut nimic nu ma face sa ies din aceea stare 2 3 ore dupa ce fumez, si asta de la niste simple tigari, precizez ca nu am pus de ieri de azi prima data tigara pe gura

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Bondarel99 a răspuns:

Asta inseamna ca tigarile au un efect negativ asupra ta, fiecare om e diferit.Asta mi se intampla si mie daca beau cafea.Nu ai ce sa faci, daca vrei sa fumezi in continuare accepta asta.