| OanaMariaG a întrebat:

De cand sunt mica am o mare problema cu ochii.Cand aveam doar 3 ani am facut conjuctivita.La 16 ani ambii ochii pe pleopapa inferioara mi-a aparut la fiecare dintre ei umflaturi care incepeau sa crasca din ce in ce mai mare si sa doara si totodata sa ingreuneze clipitul.Am incercat multe tratamente cu picaturi si sters cu alifie speciala dar in zadar, a trebuit sa ma operez la ambii pentru curatarea canalelor inflamante.Acum dupa multi ani iar mi-a aparut acelasi lucru numai la un ochi pe pleoapa superioara. Este foarte rosie, ma tine si este foarte umflata si dureroasa.Machiajul il evit bineinteles dar sunt disperata pentru ca nu stiu ce sa mai incerc.am fost la medici dar toti vor sa ma opereze iar.Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| brunetyca93 a răspuns:

aplica pe ochii inchisi o compresa rece. Ce se intampla este ca temperatura rece ingusteaza vasele de sange, ceea ce duce si la o micsorare a edemului.

5 răspunsuri:
| Moonlight123 a răspuns:

Daca asa recomanda doctorul nu prea cred ca exista alta varianta care sa functioneze. Daca era ar fi trebuit sa treaca pana acum.

| FastAndFurious a răspuns:

Ti-l recomand pe dr. Dorin Chiselita din Iasi care este mama si tata oftalmologilor. Daca nu-ti vine peste mana, poti sa mergi la el la o consultatie pentru a n-a parere.
Dar sunt unele afectiuni care recidiveaza si nu se rezolva decat chirurgical. Ia si asta in calcul.

| y0nutz3ly a răspuns:

Eu cred ca trebuia sa eviti de tot machiajul :d

| EaEmma a răspuns:

Ar trebui sa iei in considerare sfatul medicului

| Alexandra_Moldovanu_1993 a răspuns:

Buna!

Eu sunt Alexandra.

Catelusa mea Sasha are si ea acum conjuctivita. O mananca foarte tare ochii, dar nu o atinge ca este periculos se ia de la om la caine, caine la om, Om de om, caine de caine) Catelusa mea a luat-o de la un catel pe nume Boby dar i-am dat niste picaturi si nu mai are decat un pic. Trebuie sai treaca.

Eu l-am dat cu niste picaturi de animale, fa ai tu la fel doar ea picaturi de oameni.

Sper ca te-am ajutat.

Funda?