| Rimadan103120 a întrebat:

Buna ziua, de cateva luni am gatul iritat, nu am tuse, nu am dificulitati la inghitire, la inceput aveam o tuse dar a disparut, am incercat tratament, nu a disparut, poate sa fie de la largine, amigdale sau de la ce ore? Sa fie vreo alergie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

În general rosu în gat tine mult, și poți sa te uiți sa vezi dacă nu cumva ai puroi.
Puroiul trece greu dacă nu iei antibiotice, asa ca orce se poate.

Încearcă cu gargara cu sare de câteva ori pe zi.Pui sare intr-un pahar (dar suficienta încât sa se simta) și apa călduță peste, și faci gargara. Dupa aștepți și nu mănânci sau bei ceva în jur de o jumate de ora 40 de minute. Daca în câteva zile nu se reglementează intoarcete la medic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil sa ai început de viorza (raceala obișnuită clasica), durează pana trece. Consulta eventual medicul de familie, iar dacă crezi ca ar fi alergie fa-ti un set de analize în privința aceasta. Nu sunt medic, dar asa as proceda în locul tău spre exemplu happy. Multa sănătate!