| Lela_Elena_ a întrebat:

Buna ziua! De cateva luni ma confrunt cu o stare de greata si voma dimineata, am scaun moale. am facut analize, ecografie abdominala, mi-au iesit toate ok. Care ar fi cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil nu ai facut suficiente analize, consulta alt medic daca asta care ti a recomandat actualele analize nu isi da seama despre ce e vorba

| StoicAnalysis a răspuns:

Du-te la medicul de familie si cere trimitere pentru gastroenterologie. Acolo iti vor face aia teste special pentru problemele tale digestive. Aia stiu mai bine ce ai putea avea. Daca faci singura analize de capul tau, nu rezolvi nimic.

| Lela_Elena_ explică (pentru StoicAnalysis):

Tocmai la gastroenterologie m-a trimis. mi-au facut analize si nu mi-a iesit nimic.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Lela_Elena_):

Spune-i medicului ca problema ta inca persista si vezi ce-ti zice. Poate iti va face si alte investigatii.

| LisaJulie a răspuns:

Dacă ești fata poate sa fie vorba și de o sarcină

| Cipi1212 a răspuns:

Poate fi o sarcină sau nu îți priește vreo mâncare.

| Dragobeta a răspuns:

Toate ok. Asta-i medicina de azi!
Fierea, ficatul...
Incearca sa elimini mancarurile grase si bauturile gazoase. Vezi daca se schimba ceva. Daca nu, legumele si fructele acide.
Ia-le prin eliminare si gasesti cauza.