| browneyes22 a întrebat:

Buna ziua. De cateva luni ma dor genunchii, in special cel drept si imi este mult mai umflat decat stangul. Nu ma plang ca nu este o durere îngrozitoare, pot sa merg normal sa alerg, dar dupa munca simt discomfort in zona aceea. Specific ca am si probleme cu spatele de mai mult timp, am lucrat si in frig anii trecuti si ma tot intreb daca nu cumva se leaga una de cealalta.
Am uitat sa spun, daca imi fac masaj cu unguent se amelioreaza si durerea de spate si cea de genunchi. Dar masaj nu imi fac de fiecare data, doar cand simt ca ma doare destul de rau.
As avea nevoie de un sfat daca se poate. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Uka925 a răspuns:

Inseamnă ca poate este ceva de moment. Reumatismul sigur exista, indiferent de cat de tanar/ă ești. Daca te doare doar atunci cand faci efort, s-ar putea să ai mici probleme din cauza frigului din trecut, a extenuarii lui...

Eu te sfătuiesc, ca, cel mai bine sa mergi la un medic ortoped si sa-i spui de această problemă.
Numai bine!?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sfatul meu este sa mergi la medic.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la medic sa te consulte, ce varsta ai esti fată sau baiat?

| Giulia911 a răspuns:

Eu zic sa faci un consult la reumatologie ca pare o forma de artrita din ce spui aici.