| Jigokunokishi a întrebat:

De cateva saptamani mi-a aparut un cos pe testiculul drept. Cred ca dupa epilare a aparut,dar nu sunt sigur. Am crezut ca se va sparge sau ceva si o sa treaca, dar il am de ceva timp. E normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Gothard! Aceste probleme se intalnesc atat la femei, cat si la barbati. Ceea ce descrii tu este, asa cum ai zis, un cos. Este foarte posibil sa fii aparut dupa epilare deoarece aceste cosuri sunt cauzate de firele de par care cresc in piele. Trebuie sa incerci sa spargi cosul si sa scoti firul din piele. Daca durerea este de-a dreptul insuportabila, trebuie sa consulti un medic ginecolog. Stiu ca suna absurd sa mergi la ginecolog pentru asa ceva, dar nu prea ai ce face. Ai putea sa mai astepti sa se "coaca" ca sa il scoti mai usor, atata timp cat nu te deranjeaza problema estetica. Ca fata ma confrunt des cu astfel de probleme insa singurele solutii sunt renuntarea la epilat sau epilatul foarte rar ( o solutie foarte proasta, nu sunt adepta stilului maimuta) si epilarea definitiva, cel mai des pe baza de laser ( sper sa pot sa fac asta cat mai curand; costurile sunt insa destul de mari).
Sper ca ti-am fost de ajutor!

| Jigokunokishi explică (pentru anonim_4396):

Multumesc mult pentru ajutor happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Jigokunokishi):

Oricand! happywinking

2 răspunsuri: