| ioanamatiu a întrebat:

de cateva zile am o durere in jurul mamelonul la palpare si ma ingrijoreaza foarte tare acest lucru. m-ati putea ajuta va rog? ma refer, nu stiti cam de la ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au aparut si mici umflaturi sau doar durere?
O posibila lovitura la san este exclusa?
Intreb pentru ca mie mi-au aparut recent niste noduli mamari necancerosi(stiu pentru ca am facut ecografie)-prima data am descoperit un mic nodul apoi acesta a crescut in marime treptat iar sanul m-a durut(putin) si inainte si acum.
Cel mai bun si de incredere este un consult mamar specializat!

| ioanamatiu explică (pentru anonim_4396):

Ce pot sa spun, putin parca au volum mai mare. de lovit, nu m-am lovit. durerea este parca din lateral chiar inspre centru. ar putea fi ceva rau?

| anonim_4396 a răspuns (pentru ioanamatiu):

Nu stiu-acuma daca esti in perioda de crestere e normal sa te doara sanii(depinde doar cat de tare)-poti sa iti faci singura un consult-asa vei descoperi posibilii noduli-
http://www.seximus.ro/articole/autoexaminare_sani.php
In orice caz un consult de specialitate este cel mai sigur si precis!

| ioanamatiu explică (pentru anonim_4396):

Cam pana la ce varsta cresc sanii? si cam cum se manifesta? big grin