| GameplayRomania a întrebat:

De cateva zile am o problema medicala cred eu... ma doare testicolul stang si partea inferioara a abdomenului cateodata spatele si tin sa mentionez ca urinez destul de des de cand am durerea. Ca sa descriu durerea nu este puternica este una usoara ca si cum ar fi strans cu degetlele ferm nu este umflat nu este nici o schimbare doar ca e enervanta senzatia si simt o usturime mica cand urinez. A intampinat cineva asta? Nu cer sfaturi doar pareri de la cei ce au patit. Va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Psychothic a răspuns:

Ok,deci dupa ce imi spui tu aici,este posibil sa fi facut hernie,exact simptomele astea le aveam si eu inainte sa fiu operat, mai putin urinarea.
In primul rand linisteste-te, chiar daca ai hernie, nu e ceva grav!
Un mic test inainte sa mergi la medicul de familie este sa incerci sa tusesti fortat si sa observi daca ti se umfla putin partea inferioara a abdomenului(zona dureroasa) si daca simti ca partea respectiva se forteaza, mai mult ca sigur ai hernie.Este un mic test pe care ti-l fac chirurgii cand te consulta, inaintea unui diagnostic.Iti doresc multa rabdare si sa treci la medic neaparat!

| GameplayRomania explică (pentru Psychothic):

Nu ma doare daca fac efort, pe ziua de astazi momentan nu ma mai deranjat. Durerea nu este mare.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pot fi mai multe cauze.
Mergi repede la un medic urolog, sa te consulte.

| Borhifr a răspuns:

Ai ridicat ceva greu sau ai facut efort?

| GameplayRomania explică (pentru Borhifr):

Nu am ridicat nimic greu in ultimul timp