In aceasta perioada miscarea necesara corpului e deficitara. tu probabil ai experimentat asta. in prima zi a fost ceva complet normal nu era nevoie sa te panichezi.
In ziua 2 ai inceput sa te ingrijorezi, iar asta ti-a afectat organismul, ideea e ca in pandemia asta fiecare ne-am schimbat stilul de viata, iar asta te-a afectat.
Ziua 3 a fost un raspuns imun la febra din partea organismului, trebuia sa-l las sa-si faca treaba si sa nu te stresezi, febra apare cand creierul (hipotalamusul) realizeaza ca sistemul imun nu mai are sanse sa castige "lupta" cu lucrul care te-a afectat si apeleaza la ceva mai tare sa zic asa, o incalzire fortata a corpului prin care omoara tot ce prinde
In ziua 4, te-ai panicat tare ceea ce ti-a facut rau, probabil te-ai calmat cand ai mers acasa si a fost mai bine. ti-a scazut febra pentru ca organismul a castigat "lupta" iar tu nu mai esti asa panicat.
In ziua 5, in aceste zile tot organismul tau a functionat gresit, o sa fie efecte secundare care o sa treaca daca te calmezi si mananci usor (fara carne as zice eu) si putin.
Sanatatea e cea mai importanta si sa te stresezi ca ai ceva boala sau vreo problema e cel mai rau lucru Sanatate!
Tu esti foarte periculos cu sfaturile de sanatate. Abtine te daca nu stii ce sa zici. In plin pandemie de covid, omul are mai toate simptomele, nu zic ca este sau nu, dar tu ii spui ca e normal sa faca febra si sa manance fara carne ca ii trece?
Ai sunat la salvare, atat de rau iti era, si tu intrebi pe forumuri? Pai medicul ala de la salvare ce ti a zis?
Mi-a facut doar o radiografie la plamani a constatat ca nu e nimic in neregula mi-a dat o reteta cu niste pastile pentru imunitate si ceva paracetamol si m-a trimis acasa, am cerut test si mi-a zis ca nu e cazul.
Nu am mai trecut prin aceste simptome dar nu strica inca un consult. Din ce descrii tu se poate sa fi facut o bronsita sau ceva dar ideal e sa vorbesti cu un medic.