| Takenodaysoff a întrebat:

de ceva timp am inceput sa iau un tratament cu cortizon si eram curios daca, consumarea laptelui intervine intr-un fel cu acest medicament. Multumesc anticipat si funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| WolfSRain a răspuns:

Nu are nic o treaba cu laptele iti spun din propria experienta cand luam si eu cortizon.Bea linistit.

1 răspuns:
| trisha88 a răspuns:

Stiu ca sarea e interzisa in timpul tratamentului cu cortizon pentru ca si eu am facut un asemenea tratament.De lapte nu stiu nimic pentru ca mie nu-mi place laptele si n-am consumat. Daca nu ti-a dat prospectul la farmacie cel mai bine ar fi sa-l cauti pe internet eu mai nou acolo citesc prospectele pe pcfarm.ro sau dai cautare pe google, numai sa nu te sperii ca are foarte multe efecte adeverse eu nu mai iau numai daca nu exista alta varianta.Insanatosire grabnica.