| Muhiemmm a întrebat:

Bună ziua, de ceva timp tot îmi apare pe fata puncte roșiatice și piele moarta și sunt momente când ma mănâncă, e nasol rău de tot, aproape toată fața o am roșie cu pete din astea și piele moarta. Ce as putea lua vreun remediu? Eu luam de la gerovital crema anti roseata și scuame și este buna într-adevăr, dar este cam scumpa și cât timp ma dau dispare dar după ce nu ma mai dau iar apare, vreau ceva sa pot scăpa de asta, nu pot sa ies nicăieri nu fața asa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Tekken33 a răspuns:

Orice crema îți poate recomanda un habarnist îți poate dauna și mai mult tenului, mai bine te duci frumos și îți faci o programare la un medic dermatolog sau mergi la medicul de familie îți vor trimite ei trimitere la dermato fără sa plătești consultația.

| Violleta2022 a răspuns:

Mergi de urgenta la medicul de familie sa nu fie pojar, pojarel, varicela, scarlatina... ca sunt boli contagioase.