| ovidw a întrebat:

Buna ziua de ceva vreme.simt intepaturi si dureri in zona genitala, chiar si la testicule, am senzati de voma, febra usoara...am fost la 4 medici..chirurgi,internisti,la boli infectioase..nimeni n-a dat un verdict precis,ba ca am apendicita, ba infectie urinara, ba iritarea a intestinelor..analizele au esti bune infara de VSH care era mia mic decat normal apelez aici pentru ca durerea inca na trecut inca! va rog ajutati-ma!(am 16 ani si 87 de kg si 190)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Am avut o raceala si simteam ceva asemanator dar am urmat tratamentul prescris si ma simt bine.Ar fi bine sa faci o urocultura si atunci vezi daca este vorba de o infectie urinara.

8 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Fa un RMN daca consideri ca problema e grava.

| EmaS a răspuns:

Ai facut tratament pentru infectie urinara? Eu cred ca asta este.

| IMC90 a răspuns (pentru EmaS):

Cu VSH sub normal? Niciodata...
Infectiile bacteriene fac VSH-ul sa explodeze.

| ovidw explică (pentru EmaS):

Ai avut vreo situatie asemanatoare?

| ovidw explică (pentru EmaS):

Mersi o sa fac tocmai luni, numa ce am fost la un urologbig grin, mersi pentru tot

| EmaS a răspuns (pentru ovidw):

Iti doresc multa sanatate. Sper din toata inima sa iti puna diagnosticul corect si sa iti dea un tratament corespunzator.Ai incredere in Dumnezeu!

| EmaS a răspuns (pentru ovidw):

Am avut o raceala si simteam ceva asemanator dar am urmat tratamentul prescris si ma simt bine.Ar fi bine sa faci o urocultura si atunci vezi daca este vorba de o infectie urinara.

| Remus13 a răspuns:

Sistemul sanitar din Romania este foarte scazut. Incearca sa iei pe moment niste pastile pentru trecerea durerii si sa mai dai o raita pe la spital.

| doctorandus a răspuns:

Daca medicii nu te-au putut lamuri, noi cu atat mai putin. Daca ai fi avut cancer la testicole, te-ar fi palpat medicul si si-ar fi dat seama de asta.