| Stalin_2493 a întrebat:

De curand am aflat ca am coloana stramba,in cat timp se poate indrepta si ce exercitii trebuie sa fac? Mentionez ca am 18, fac 19 in octombrie.Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Cateva informatii gasesti in acest articol :http://jurnalul.ro/......97798.html

| Smileygirl23 a răspuns:

Trebuie sa mergi sa discuti cu un kinetoterapeut. El te poate ajuta cel mai binehappy

| Stalin_2493 explică (pentru Smileygirl23):

Dar se poate indrepta?

| Smileygirl23 a răspuns (pentru Stalin_2493):

Depinde de gradul de afectare, din cate stiu eu. Repet, un kinetoterapeut iti poate oferi toate informatiile de care ai nevoiehappy

| darriya a răspuns (pentru Stalin_2493):

Da,trebuie sa faci recuperare, posibil sa ai o scolioza lombara.de unde esti? daca esti din Bucuresti este un cabinet la care te poti duce gratis, doctorii au ei grija de tine!

| catalinamicutza a răspuns:

Eu zic sa te duci la medic sa vezi ce spune si dca nu sau tie frica de ce o sa spuna ...incearca sa dormi pe o scandura timp de cateva zile sau sa faci exercitii... eu una zic sa te duci la un kinetoterapeut el te poate ajuta sa tio indrepti

| Stalin_2493 explică (pentru catalinamicutza):

Cam asa ceva scrie pe biletul de analize:ingustarea totala a sp.artic intre vertebrele L4-L5 si L5-S1.Sacralizare L5.1.Se recomanda rgt.coloana lombo-sacrata profil).-diagnostic:discopatie lombara.Nu sunt din Bucuresti.