| elenamonica94 a întrebat:

Bună ziua.
De curând am piedut o sarcină (02 Decemberie 2020)
Înainte am plâns foarte mult și supărată de situație...
Am fost la spital să fac operațiune și după ce am venit acasă m-am simțit rău dar nu puteam sa plâng deloc.
În ciuda faptului ca ma doare enorm de mult (sarcină de 3 luni) nu știu de ce.
Și a început sa îmi cadă și parul mai mult.
Ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai fost in spital sa faci operatie nu operatiune, si ce operatie ai facut?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa ai grija de tine. E evident ca nu era pregatit corpul tau sau e vreun motiv anume. Sa stii ca si adoptia este ceva cu care te poti mandrii, nu cred ca e musai sa fie sangele tau, s-a mai schimbat si lumea sa accepte asta. Pentru mine adoptia e si mai buna pentru ca salvezi o viata.

| elenamonica94 explică (pentru anonim_4396):

Mai am un băiețel de 1 an și 5 luni...

| Paul754880338 a răspuns:

Conexiunea dintre tine ca mama si copil, incepuse deja sa existe, sa evolueze. Daca tu ai fi generat sau acceptat avortul ar fi fost o crima. Daca insa Dumnezeu a hotarat asta, nu te indoi si nu te ingrijora. Daca poti tine minte asta pana cand vei avea o alta sarcina si un copil ca urmare a acesteia vei intelege ca acela avea sa fie copilul tau. Exista si in Biblie descris acest moment ( apocaliptic pentru mama ce isi pierde odrasla ), dar este greu de inteles. Incearca sa te linistesti si priveste cu maxim de incredere spre viitor. Acolo este raspunsul, copilul tau si menirea ta de MAMA.

| Mopmop a răspuns:

Trebuie sa te tii tare! Nu uita ca ceea ce simti tu transmiti instant copilului tau. Concentreaza-te pe cresterea baietelului!

| Teo29 a răspuns:

Mergi la dr., cauta un ginecolog bun pe viitor sa monitorizeze o eventuala noua sarcina. Treubuie sa mergi din timp, eventual poate sa gaseasca problema medicala din cauza careia ai pierdut sarcina si sa iti dea un tratament sa il faci din timp.

Se mai intampla si lucruri de genul, important e ca tu sa faci tot ce ține de tine, in rest, nu e alegerea ta sa pierzi sarcina.

Multe fete care posteaza pe TPU, cauta metode sa faca avort, nu inteleg ceea ce fac din pacate sad

| Motisor a răspuns:

Sarmana de tine, nu te descuraja, sunt unele situații cand durerea esteasa de mare ca nici sa plangi nu mai poți, îmbărbătează-te si fi tare.