Durerea in gat, gura si buzele uscate si slabiu\ziunea sunt semne de virus, posibil o raceala, posibil covid.
Atata vreme cat nu tii post negru (adica numai cu apa, fara pic de mancare), nu ai de ce sa ametesti.
Post fără carne, brânză, oua etc!
Eu cred ca te-ai pricopsit cu un pui de covid, fiindca astea nu-s simptome de nemancare sau din cauza postului.
Nu cred ca ai de ce sa te ingrijorez.Multe persoane au simptomele pe care le ai tu. Nu cred ca e covid deci stai linistit.Asa sunt si eu de mult timp, am starea de slabiciune nu prea mananc, nu beau apa.Dar asta nu inseamna ca avem covid.Iar celelte simptome ale tale.Probabil uscaciunea in gat o ai deoarece nu bei apa.La fel si mie buzele sunt uscate.Dar asta e din cauza ca nu ne hidratam.Iar despre discorfotul din gat, eu zic ca tot din cauza apei.Pentru ca daca nu bei apa mult timp iti dai seama, ca gatul se usuca si o sa ai o senzatie naspa..Deci acum orice simptome am avea lumea zice ca avem covid.
Simtomele astea nu au legatura cu covidul pentru sunt niste simptome pe care le au multe persoane.
E parerea mea.Nu vreau sa existe discutii in ceea ce priveste ceea ce am scris mai sus!
Sper ca te am ajutat!
Este posibil daca mai ai si alte simptome, sa fi racit.Dar e o raceala usoara.Probabil cum vine primavara, e din cauza polenului (e ca o alergie). Daca iti curge nasul sa stii de ce.