| Mariavasile a întrebat:

Bună ziua, de fiecare dată când mă cert cu prietenul meu simt o durere în piept şi mă doare inima, iar de câteva zile când ne certăm îmi vine să vomit şi mă doare foarte tare burta. Menţionez că mi se întâmplă asta doar când mă cert cu el nu şi cu alte persoane de exmeplu mama sau tata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iAMVi a răspuns:

Simptomele astea arata ca ceva nu este in regula cu inima, ai vreun control facut recent? Stii ca suferi de ceva?

3 răspunsuri:
| iAMVi a răspuns:

Te enervezi tare cand te certi?

| Mariavasile explică (pentru iAMVi):

Da

| iAMVi a răspuns (pentru Mariavasile):

Simptomele astea arata ca ceva nu este in regula cu inima, ai vreun control facut recent? Stii ca suferi de ceva?

| Dumitru_Mirela_1990 a răspuns:

Este normal să te simți așa, când ții cu adevărat la cineva. Încearcă să te gândești că la următoarea discuție sau întâlnire, totul este ok.