| 589Robert a întrebat:

Buna ziua.
De ieri am diaree si ma doare capul.
Astazi mi-am mai revenit putin putin.
Insa ce poate fi si de la ce? Posibil de alimentatie? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Poate fi de la multe lucruri.

https://www.reginamaria.ro/utile/dictionar-de-afectiuni/diareea

Daca te doare capul si se ajunge chiar la febra nu-i ok, mergi la medic.Iar pentru diaree poti adopta schema BRAT timp de cateva zile( banana, orez, mar copt, paine toast).

| vodka020202020 a răspuns:

Poți incerca ceaiul de planta pojarniță, dar fără zahăr, poți bea dreneaza, seara, și dimineața

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut 589Robert

Poate fi și de la alimentației poate fi și de la multe cauze și factori sigur nu știu de la ce ai durerile alea sau care sunt cauzele Adevărate da poți merge la medicul de familie eu așa cred ca este mai bine pentru ca o sa facă o consultație o analiză ceva omul ăla nu-i degeaba doctor de familie are niște cunoștințe la bază are o șchola n-are cum sa nu știe ce problem de sănătate ai este doar un sfat de al meu personal nu te atâta cu nimic salut 589Robert ai grija de sănătatea ta.