Te a tras curentul, ia un paracetamol in fiecare seara timp de 5 zile
"ma doare in piept...mai spre partea stanga...De la ce poate fi?"
fă-ți un rmn, aici nu e pe ghicite!
Prima oara am apasat fara motiv, mai am ticul acesta.
Apoi apas sa vad daca ma mai doare.
Păi dacă apeși aiurea, fără motive, e normal să te doară, strivești mușchiul, pielea, și acolo avem receptorii pentru durere, deci e normal să simți durere.
Dacă știi că ai, sau ai avut, probleme de sănătate, de ce NU mergi la medicul de familie? Ești asigurată?
Eu te sfatuiesc daca durerea persista pe o perioada mai lunga sa te duci la un medic specializat pentru o consultatie. Fie ca te asculta cu un stetoscop sau iti face o radiografie ceva. Sunt n motive ce ar putea cauza asta si fara o consultatie e imposibil de stabilit. La ce ma pot gandi e fie o ofectiune legata de plamani (raceala/infectie), ori o afectiune cardiaca( tensiune crescuta, angina pectorala), poate fi si de la ceva banal gen oboseala insa greu de determinat fara o consultatie
Multumesc de sfat!
Cu placere. Si alimentatia ar putea putea avea un rol in asta, un deficit de calciu sau vitamine. Poate un consum crescut de cofeina, zahar sau alte alimente. Dupa cum am spus e destul de greu de determinat. Insa cel mai indicat e sa astepti o perioada si daca tot persista sau se intensifica dorerea/episoadele sa apelez la un medic.