| Darthmau5 a întrebat:

De ieri m-am inrosit tot la fata si mi-au aparaut niste pete rosii marunte pe piept si pe membre. Am avut si putina febra. Azi vad ca petele rosii de pe piept s-au redus.
In plus am nasul foarte uscat si am mai observat ca mucoasa uscata este amestecata cu sange. Si mi-a curs destul de mult sange din gingii azi cand m-am spalat pe dinti(am probleme cu dintii, dar asa nu am mai intalnit).
Am 17 ani.
Trebuie sa mai mentionez ca prin clasa multi dintre colegi au avut pojar in perioada aceasta, ceea ce nu imi amintesc sa fii avut si eu.
Ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta ai pojar. Acum mi-a trecut si mie. insanatosire grabnica!

2 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Dupa descrierea ta ar putea fi scarlatina.Pentru confirmarea diagnosticului trebuie sa mergi la medicul de familie unde vei primi si indicatiile necesare.

| Alinna20 a răspuns:

Rubeola sau pojar