| Gabiițțaa a întrebat:

De la ce vin stările de oboseala? Abia urc scările la școală, având clasa la etajul 2, pe la etajul 1 deja mă ia oboseala, ametesc puțin și trebuie sa stau puțin înainte sa continui sa urc. Eu înainte cu un an neavând problema asta. Urcam și 10 etaje fără problema. Și când merg pe strada câteodată mai obosesc. De un an am problema asta. Am fost la 3 cardiologi specialiști. Ultimul consult mi l-am făcut în urma cu o luna, când mi s-a făcut un ekg, un test efort și un ecograf cardiac. Din care a ieșit ca sunt perfect sănătoasă. + analize de sânge care au fost și ele ok. Recunosc ca m-am și îngrășat în ultima perioada, am 1.55 și 62 kg. Nu sunt cea mai activa persoana,deși as vrea sa fac mai multa mișcare, nu pot, ametesc și trebuie sa stau jos. Am astm bronșic de când sunt mica, asta ar fi o problema de sănătate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ar trebui să mergi și la un pneumolog. Posibil să nu ai suficient oxigen în sânge.

| Gabiițțaa explică (pentru mihai69):

Mersi mult, voi vedea și un pneumolog