anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua!
De mai bine de o săptămână am aproape constant spasme la pleoapa ochiului drept. Chestia asta mi se "activează" și când strănut sau "strâmb" din față și uneori aproape mi se închide complet ochiul din cauza spasmelor. Ce ar putea fi?
Am fost la medic și nu am anemie; lipsă de calciu, magneziu, etc. Da, mi-au ieșit câteva analize mai prost (VSH puțin mărit, leucocite mărite, HDL scăzut, eozinofile mărite, proteina C reactivă mărită, fibrinogenemie mărită, început de carență de vitamina D). Din spusele medicului, aceste analize arată că am o infecție în corp și luni urmează să fac mai multe investigații pentru a afla ce este.
Deci, ce ar putea fi acest simptom ciudat? Cer o părere, poate a mai trecut cineva prin asta, dar cu siguranță voi spune și la medic?

Mulțumesc! O zi frumoasă!~

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Mirel4412 a răspuns:

Chestiile astea minore ni se intampla si noua, poate esti stresat

| EcceHomo a răspuns:

Spasmele apar, de regula, din lipsa calciului și a magneziului, insa, dacă spui ca ți-au ieșit bine, poate fi de la stres, oboseala, alimentație proasta, cafea, ciocolata, alcool.
Leucocitele mărite indica o infecție. Nu ai ce sa ii spui medicului, lasă-l pe el sa hotărască!

| PsihologDanielBotezan a răspuns:

Bună! happy Ai încercat să mergi și la un oftalmolog? big grin