| laura22ani a întrebat:

De mai mult de jumatate de an incerc exact sa imi dau seama ce am si sa ma tratez definitiv.Problema mea este ca urinez in jur de 20-30 de ori pe zi, in functie de cate lichide beau, cantitatea maxima pe zi fiind 2 litri, desi nu cred.Pe langa asta, am dureri abdominale, dereglari hormonale, dureri lombare, o mica piatra la rinichi din ce mi a spus medicul urolog.si vezica mea niciodata nu se goleste de tot, de aceea urinez foarte des.Am fost peste tot, la diferite spitale, cabinete particulare din diferite orase si nimeni nu stie exact ce am, ori vezica hiperactiva, neurogena, vezica inflamata.Si cred eu ca din cauza aceasta am si candidoza vaginala de ceva timp, si nu reusesc sa o tratez definitiv, poate tot apare din cauza altor infectii pe care le am in organism si nu sunt tratate inca. Mi am facut toate analizele, sange, urina, sumar de urina, sediment adis, urologie, medicina interna, ginecologie.Nu am chisturi.Nu stiu unde sa ma mai duc, in ce categorie ma incadrez ca sa imi pot face o programare, ma gandeam sa incerc terapia cu laser, mi a recomandat medicul meu ginecolog.Nu am sangerari in urina, nici usturimi sau dureri.Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Pentru vezica neurogena ar fi bine sa apelezi si la un psihiatru. In urma consilierii si a unui tratament, vei scapa de aceasta problema. Sanatate!

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Eu as spune sa incerci si un tratament combinat de homeopatie si acupunctura. Oricum la cati doctori ai fost unul in plus nu strica.

| UNfriendLY a răspuns:

Culmea acelasi lucru l-am vazut la o emisiune documentara pe discovery, la fel o persoana de sex feminin, avea aceeasi problema ca si tine, a fost la multi doctori, si nici1 nu stia exact ce are, viata ei era un iad, cred ca se urina de mai multe ori decat o faci tu, problema ei era lipsa unui hormon, pe care i l-au injectat doctorii, si astfel si-a revenit, insa nu ma intreba cum se numea hormonu respectiv si dc i-a disparut din organism, pentru ca numai tin minte happy

| foxi a răspuns:

Cu rabdare trateaza cele.cateva afectiuni pe care le ai! Piatra la urolog, candida la ginecolog!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. Boala ta se datoreaza hiposecreţiei de vasopresină - un hormon al carui lipsă produce manifestarile anterioare. Iar cantitatea de apa pierduta prin urina poate ajunge cu adevarat pana la 20l in 24 ore. Iti recomand sa consulti un endocrinolog. Multa sanatate!