| Razeph a întrebat:

Buna ziua ! De mai mult timp am un abces la o masea de jos , insa de-abia saptamana trecuta am inceput sa o tratez , am luat un flacon de antibiotic Oxacilina iar acum sunt la al doilea . S-a mai retras un pic dar nu vrea sa treaca . Abcesul pe care il am arata in felul urmator : Nu e nici alb/nici galben , este doar o gingie tumefiata . As dori sa imi spuneti si mie niste tratamente / leacuri babesti / leacuri naturiste , orice credeti dvs ca merge . Nu vreau sa ajung la dentist si sa fac drenaj . Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Cel mai bun leac babesc este clestele. Nimic altceva nu functioneaza, decat temporar, iar abcesul asta nu-i decat un "cal troian" care deschide calea pentru niste boli mai grave.

| IMC90 a răspuns:

Tetraciclina. dar tot dentistul ti-o va da.

dar, probabil va fi nevoie de un drenaj.