| AmokZahltag a întrebat:

De martea trecuta ma doare stomacul, mai ales noaptea. Am o senzatie de voma, arsuri. Marti si miercuri am luat cate un dicarbocalm seara, iar de joi pana azi am luat doua, pentru ca ma trezeam noaptea cu dureri. Astazi este mult mai rau, ma doare si ziua, nu ma mai pot concentra la nimic altceva, sunt obosita din cauza ca nu dorm cum trebuie. In 2005 am facut o alergie la pepenele rosu, si de atunci am probleme cu stomacul, atunci doctorul mi-a spus ca am facut 'hernie alba'. Puteti, va rog, sa imi spuneti ce medicament sa iau ca sa imi treaca? Pana acum nu am fost la doctorul de familie, pentru ca e in concediu. Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Dă-ne mai multe detalii despre felul în care mănânci, câte mese pe zi, dacă mănânci sănătos sau nu. S-ar putea să provină dintr-o alimentaţie nesănătoasă. Îţi sugerez să nu bei sucuri acidulate, mâncare cât mai sănătoasă şi fără prăjeli. Şi nu bea cafea pe stomacul gol. Ai grijă să ai 3 mese pe zi. Cam atât îţi putem spune până se întoarce doctorul tău. Baftă!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu stiu de la ce poate fithinking
Asteapta sa vina doctorul din concediu si du-te urgent la elwinkingVa sti si ce ai si ce saiti dea sa te faci binebig grin
Multa sanatate!kiss

| Sin a răspuns:

Eu zic ca ai gastrita.Nu mai lua pastile pe stomacul gol in primul rand.Nu mai lua nici un fel de pastile pana nu te consulta un medic.
Acel medic "destept" care ti-a dat diagnosticul de "hernie alba" nu a fost in stare sa iti prescrie si un tratament?

| cornel a răspuns:

Pai mergi ca el iti poate spune ce ai happy

| cornel a răspuns:

Mergi la medic.

| andreeada a răspuns:

Sincer du-te la alt medic cu sanatatea nu e de joaca! mai ales cu alergia! insanatosire grabnica!kiss