| raspuns2012 a întrebat:

de o sapt si ceva am o durere de cap in spatele capului, durerea dispare apare,, simt si spatele capului amortit mi-e frica sa nu fie o tumoare va rog ajutor sunt disperat! ma si gandesc foarte mult cand nu prea ma gandesc nu ma doare..am luat solpadine am zis ca este curent.rog..sa fie oare de la dinti? am gingia inflamata de un an..nasu imi curge mereu nu stiu sunt speriat..sa raspunda,acum durerea a trecut dar a ramas un fel de amorteala, presiune mica...sa raspunda Brigaela

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Moncherie a răspuns:

Du-te la un doctor. Nu te poti baza aici pe sfaturi care probabil sunt luate de pe net...

| M3K4N0ID a răspuns:

Depinde si de varsta du-te si fa-ti un control repede!

| Andreea10203040 a răspuns:

Poate fi vorba despre o migrena daca dureaza 72 de ore sigur este migrena, cunosc pe cineva cu astfel de simptome, dar totusi du-te la un control sa vezi despre ce este vorba.