| AleX_4541 a întrebat:

De o saptamana doua am niste dureri foarte mari de limba, ma deranjeaza cand vorbesc, cand mananc, cand beau apa, pur si simplu orice fac ma deranjeaza foarte rau.
Mi-au iesit niste "bubite" rosii pe limba si niste pete galbene... am tendinta ca poate am puroi in gat, azi am fost la medicul de familie si mi-a spus sa beau Vitamine pentru ca imi e slabit organismul... Nu prea cred eu in povestea asta de aceea caut raspuns la intrebarea mea.
Acum o zi doua cand m-am sarutat cu prietena mea... dupa o zi mi-a spus ca si ea are dureri de limba si i-a aparut pete galbene...
Daca este nevoie o sa pun si o poza cu limba mea.
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia_7452 a răspuns:

Uite,am căutat pe internet si am găsit acest răspuns al unui terapeut : "Pentru aceasta problema incercati mai intai sa clatiti gura cu apa cu bicarbonat, zeama de lamaie, apa de argila, alternativ, sau una dupa alta, apoi badijonati limba cu Glicerina Boraxata. Pentru mai multe detalii ma gasiti la 0756028820. Multa sanatate."

0 răspunsuri: