| Andrei1989 a întrebat:

De o saptamana, exact joia trecuta mi-a aparut un cos in coltul gurii, asa am crezut prima data, l-am stors in speranta ca nu se intampla nimic, dar coltul gurii drepte s-a inflamat ca o pata rosie, amc rezut ca trece dar nu a fost asa, parca se cicatriza si nu puteam nici sa mananc nici sa rad.Am aflat ca este o zabaluta, luni m-am dus la doctorul de familie, mi-a confirmat ca este o zabaluta.Si mi-a dat pastile nizoral si unguent nidoflor. Pot spune ca mi-a trecut, adica pot sa mananc, sa rad etc, doar ca acum urmeaza problema, in coltul gurii unde era sau este zabaluta este o pata mica rosie, daca te uiti atent se observa, e de la zabaluta sau de la cosul stors, si cat timp ia sa se vindece complet o zabaluta tratata.Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| solumaam a răspuns:

Pai logic este de la iritatia pe care ai avut-o si daca urmezi tratamentul in continuare se va vindeca ...nu inteleg de ce te panichezi din moment ce a trecut asa de putin timp?

2 răspunsuri:
| albastrualb77 a răspuns:

Eu cred ca in cateva zile va disparea complet, doar sa nu te mai atingi de ea.

| Andrei1989 explică:

Nu ma ating de ea decat cand pun crema.Nu ma panichez dar este pentru prima data cand am asa ceva. Sper sa treacabig grin