anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De prin vara am inceput sa am niste probleme la picior. Incep sa simt intepaturi/impungeri in mijlocul talpii cand umblu, doar la piciorul drept. Nu stiu exact cum se numeste locul asa ca va arat :
http://www.romedic.ro/......_s350.jpg. E unde se uneste tiroida cu plexul solar. De obicei se intampla dupa ce umblu sa zicem o jumatate de ora, dar nu tot timpul. Pana acum, mi se intampla o data la cateva saptamani. Acum vad ca mi se intampla mai des. In ultimele zile mi s-a intamplat de 2 ori. Ciudat e ca alerg la fotbal o ora jumate, ma plimb cu bicicleta 2 ore si absolut nimic, nici o durere, nici o intepatura. De la incaltaminte nu cred ca e pentru ca atunci ar fi fost normal sa simt tot timpul cand ii port si la ambele picioare. Oare sa fie un nerv racit? Nu prea ar avea sens ca atunci ar fi trebuit sa simt tot timpul. Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IoanaPsy a răspuns:

E posibil sa fie o problema de circulatie sau chiar ceva la vreun nerv. Cel mai bine e sa mergi la medic sa verifici.

0 răspunsuri: