| DouaPuncteD a întrebat:

De vreo 2 saptamani am frisoane mai mereu, am febra, tuse seaca, transpir incontinuu, am avut si zile in care nu puteam efectiv sa mananc. Ce credeti ca ar putea fi? Ca sa stiu la ce sa ma astept din partea medicului.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cauzele pot fi multiple/diverse...

Vrei să dăm cu banul pentru sănătatea ta?

Oare de ce ai aşteptat 2 săptămâni ( şi acum stai să te întrebi "la ce sa ma astept din partea medicului" )?

Din partea medicului te poţi aştepta la o "morală", apoi la un consult şi la tratamentul adecvat happy

Toate cele bune.

| DouaPuncteD explică (pentru bursuc001):

Am fost luni la doctor si am aflat ca am 4 pietre la rinichiu drept si nisip la strangul.

Toate cele bune.

| bursuc001 a răspuns (pentru DouaPuncteD):

Ce investigaţii ţi s-au făcut ( înainte de a se pune acest diagnostic )?

Oricum, cel puţin tusea seacă NU are nici o legătură cu această afecţiune.

Celelalte simptome se pot datora litiazei renale - vezi detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/Afectiuni-ale-rinichilor/litiaza-renala_604

http://www.romedic.ro/litiaza-renala

Bănuiesc că ţi s-au făcut anumite recomandări şi, eventual, ai primit un tratament.
Să le urmezi cu stricteţe!

Apoi, bănuiesc că ţi s-a spus să mergi la control peste 3-6 luni.
Dacă nu ţi s-a spus, atunci să mergi singură la un control ( peste 3 luni ) pentru a verifica dacă aceşti calculi au fost eliminaţi.

Multă sănătate.

| SimonaCristina a răspuns:

Poate fi pneumonie sau tbc. Fa un consult la pneumologie si o radiografie pulmonara.Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Si de doua saptamani nu ai mers macar pana la medic sa vezi ce-i cu tine?
Poate fii o raceala sau altceva, mergi la medic, nu mai sta.
Te pup!

| Faruece a răspuns:

Cu siguranta ai toxiinfectie alimentare, am patit si eu.S-ar putea sa vomiti in curand.Mult noroc, sa te faci bine!

| alialinu75 a răspuns:

Cel mai important ar fi sa mergi la medic el o sa stie cu siguranta ce ai si ce te face bine.Nu cred ca e ceva prea grav. Multa sanatate!