Trebuie sa iei in serios aceasta problema si sa iti faci testul de covid oricat ar costa. De ce spun asta? Pentru ca daca o astfel de problema netratata (indiferent ca este de la covid sau nu) se va vindeca in ani de zile. Am citit acest lucru intr-un articol medical scris cu multi ani in urma inainte de aparitia covid-ului.
Deci problema ar fi bine sa fie de la covid, deoarece cu niste antibiotice -ce se pot da numai cu trimitere de la medicul de familie- te-ai putea face bine in cel mult o saptamana.
Dar daca problema nu este de la covid se va vindeca in ani de zile. Dar nu fara tratament.
Repet: trebuie sa iei in serios problema; sa o tratezi cu seriozitate.
Noi trebuie sa ajutam organismul cu medicamente, cu tratament ca sa se faca bine.
De un an incoace se vorbeste despre faptul ca pierderea gustului si mirosului sunt simptome de covid. Ti-ai facut si test de covid?
Ai citit intrebarea?
Da, am citit intrebarea si nu scrie nicaieri ca ai fi facut test covid.
Esti tampit.
AI CITIT RASPUNSUL?!?
am intrat si eu sa iti spun ca AI covid, dar deja ai raspuns ca esti "nevinovat", oricat de EVIDENT ar fi ca ai covid!
esti in "negare" si TU ESTI TAMPIT, nu johnnny123
syctir cu spume
imbecil infectat cu covid care infecteaza pe altii...
CE ESTI
Zuzu putem sa purtam și noi o discuție fără să jignim? Și da este posibil sa aiba covid, nimeni nu știe ce e in corpul lui. Eu ma protejez in fiecare zi și sunt sănătos toată viața. E important să ții la viața ta și să te speli pe mâini cu săpun inainte să mănânci. Nu orice zboară se mănâncă.
Cand esti infectat cu covid si esti evident, CATEGORIC IN NEGARE
atunci NU, NU PUTEM sa purtam o discutie fara sa jignim, SYKTIR la toti care infecteaza pe altii pentru motivul IMBECIL ca nu cred ca ar fi infectati, prefer pe departe sa "deranjez" sau chiar sa imi pierd contul pentru insulta, decat sa mai vad pe unul sau mai multi morti in statistici
Respect!
___Enzo întreabă: