| paulwalkerfan a întrebat:

Bună ziua, de vreo 3 zile am observat ca undeva chiar cum începe anusul undeva mai jos de șina spinării, undeva puțin mai jos de noada, am ca o buba, prima oara nu ma incomoda nimic am observat la toaleta când mi-a curs ceva galben iar după a apărut durerea, după scaun am sângerări de acolo, dureri și usturime în timpul zilei, e a3a zi și chiar nu știu ce poate fi și ce e de făcut, ofer fundă pentru un răspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Meme10Meme a răspuns:

Imi vine sa vomit.

| Floridori a răspuns:

Buna!
Avand in vedere pozitia si faptul ca esti barbat (sau asa presupun), banuiesc ca ar putea fi vorba de un chist pilonidal.Ideal ar fi sa ajungi la medic pentru a drena si curata zona in mod corespunzator, boala pilonidala putand sa devina cronica.
Barbatii de varsta medie, sedentari si cu mai mult par, sunt mai predispusi la aceasta problema.

Sau poate fi un simplu furuncul si in cazul acesta, trebuie doar sa speli bine zona de 2-3 ori pe zi si sa aplici tinctura de iod.In cazul asta, ar trebui sa se vindece din prima saptamana.

Numai bine!

| lifit a răspuns:

Ba