| Cosmin183M a întrebat:

Bună ziua!
De vreo două săptămâni nu mai pot să dorm noaptea, mă pun în pat și nu pot să dorm inainte am făcut tur-retur aveam săptămâni în care dormeam maxim 40 de ore pe săptămâna.
Acuma sunt șofer de camion lucrez numai de noapte, dar când sunt liber nu pot să dorm noaptea și nu știu ce să fac. Vă rog dacă puteți să îmi dați un sfat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

Ia niste suplimente pentru somn de la farmacie. Suplimente nu medicamente.
Probabil esti stresat, agitat, ingandurat si de asta nu poti dormi. Incearca sa te asezi in pat si sa nu te gandesti la nimic sau sa te gandesti la ceva frumos, fa o plimbare pe jos inainte de somn, bea ceva cald

2 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Dacă lucrezi doar noaptea nu este bine. Ziua nu poți dormi ca în timpul nopții. De aceea ești obosit.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Ia nişte Melatonină, trebuie să îți întorci ziua şi noaptea cum sunt de obicei. E normal să ai problema asta când lucrezi de noapte.