Mai stai vreo 2 ani tot la ea, poate o sa-ti faca o proteza buna pana la urma. Si nu mai scrie doctorita, si nu mai incepe fraza / propozitia cu deci.
1. Stomatologul e tot un fel de doctor.
2. Am scris o singura propozitie cu "deci", si nu consider a fi asta atat de deranjant atata timp cat nu e in exces.
Inteleg cand ne legam de cei care nu pot lega 2 cuvinte sau nu folosesc cratima, dar in cazul asta te-ai umflat in pene degeaba . Si nu m-ai prea ajutat...
Pentru linistea si sanatatea ta, mergi si consulta si alti medici stomatologi.
Buna,am avut si eu neplcerii cu stomatologii,e drept nu atat de grav,Pai in primiul rand nu cred ca se pune problema sa o faca intentionat,dar sa nu crezi ca problemele de genul nu se intampla,Ei au foarte multi pacientii pe zi,facand asta si a mai ales cei care au multi ani de zile in domeniu,se intampla ca dupa un timp ca unii stomatologii sa nu mai isi trateze pacientii cu acelasi profesionalism de care au dat dovada la inceput,bineinteles asta nu e o scuza si ca li s-ar permite orice greseala,Dar ei mai si gresesc,pana la urma si ei sunt tot oameni.
Eu consider ca daca dup an si jumatate nu s-a vazut vreo schimbare,e timpul sa schimbi stomatologul,si daca atat timp nu s-a rezolvat problema si nu se vede nici o imbuntatarire,cu noul stomatolog nu iti ramane nimic de pierdut,si se poate ca el/ea sa te ajute sa iti rezolvi problema cu dintii,Bineinteles nu exista nicio grantie ca noul stomatolog e mai bun,sau ca el va reusi,dar nu iti ramane decat sa speri si sa incerci.
Nu cunosc motivul pentru care nu a reusit ca respectivul stomatolog sa isi de seama de acea problema atat de "evidenta",ori ca a gresit din alte circumstante,sau nu isi mai face treaba cum ar trebui,Dar e nevoie de o schimbare.
PS : Un caz real,persoana X i s-a scos o masea gresit,si anume gresit pentru ca,acea masea putea fi tratata fara sa fie scoasa, Asta a fost concluzia unui alt stomatolog cand i s-a explicat cazul de catre persoana X.
Parerea mea, e sa consulti un alt medic, de asemenea iti recomand sa te consulti cu o amica sau cu parintii pe aceasta tema, Multa bafta!
Da este necesar sa consulti alt medic stomatolog! Dar intre timp nu trebuie sa te simti complexata de acest mic incovenient!