Febra musculara 100 %. Nu te dor coapsele si fundul a doua zi de la o cazatura pe spate.
Nu contează dacă ai mers încordată sau nu febra musculara nu o faci încordându-te pur și simplu ci o faci în urma unui efort fizic. Cel mai bine ar fi să te duci la un doctor loviturile la coloana trebuie luate în serios.
Incordarea "pur si simplu" e efort fizic. Si da, poti face febra musculara daca iti schimbi stilul de mers din unul relaxat in unul "incordat".
In plus, n-auzi ca il/o dor bucile si pulpele, nu coloana vertebrala?
Pentru orice vanataie sau febra musculara, fuga la doctor..pff...
Nu știu mai prietene dar oricum întrebarea este una ciudată. Cică '' deci ieri am căzut pe spate și nu m-a durut''(ce sa te doară spatele nu?) iar astăzi am simțit o durere în zona coapselor și a fesierilor. Ceva de genul m-am lovit la cap dar mă doare piciorul. ) Normal nu are cum sa fie de la căzătura pe spate asta nu are nicio treabă cu mușchii picioarelor(daca nu s-a lovit la picioare, înseamnă că e febră, mai ales dacă mușchiul era sub o mare tensiune(încordat în continuu mai ales pe durata mare), deci da așa cum ai zis și tu poate fi febra musculara, nu am citit cu atenție întrebarea.
___Enzo întreabă: