| DDN a întrebat:

Deci ieri am cazut pe gheata pe spate, iar pe moment nu m-a durut, dar azi resimt o durere in zona coapselor si a fesierilor. Credeti ca durerea e febra musculara pentru ca am mers incordata sa nu cad, sau e durere din urma cazaturii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

E clar ca te doare din cauza cazaturii. O sa iti treaca dupa un timp.

| WaterDrop a răspuns:

Febra musculara 100 %. Nu te dor coapsele si fundul a doua zi de la o cazatura pe spate.

| DannyQ a răspuns:

Nu contează dacă ai mers încordată sau nu febra musculara nu o faci încordându-te pur și simplu ci o faci în urma unui efort fizic. Cel mai bine ar fi să te duci la un doctor loviturile la coloana trebuie luate în serios.

| Holiday a răspuns (pentru DannyQ):

Incordarea "pur si simplu" e efort fizic. Si da, poti face febra musculara daca iti schimbi stilul de mers din unul relaxat in unul "incordat".
In plus, n-auzi ca il/o dor bucile si pulpele, nu coloana vertebrala?
Pentru orice vanataie sau febra musculara, fuga la doctor..pff...

| DannyQ a răspuns (pentru Holiday):

Nu știu mai prietene dar oricum întrebarea este una ciudată. Cică '' deci ieri am căzut pe spate și nu m-a durut''(ce sa te doară spatele nu?) iar astăzi am simțit o durere în zona coapselor și a fesierilor. Ceva de genul m-am lovit la cap dar mă doare piciorul. laughing) Normal nu are cum sa fie de la căzătura pe spate asta nu are nicio treabă cu mușchii picioarelor(daca nu s-a lovit la picioare, înseamnă că e febră, mai ales dacă mușchiul era sub o mare tensiune(încordat în continuu mai ales pe durata mare), deci da așa cum ai zis și tu poate fi febra musculara, nu am citit cu atenție întrebarea.