Ai o urticarie cronica. Principalul tratament este regimul. Macar 6 luni trebuie sa mananci numai mancare gatita in casa, proaspata, fara mezeluri, conserve de orice fel, in principal carne fiarta sau inabusita si legume fierte. In plus, multe lactate. E foarte important ca macar 6 luni sa nu sari nici macar o data peste regim. Adica orice feile de salam, pizza sau alta prostie, te aduce de unde ai plecat si trebuie sa reiei regimul de la zero. E foarte greu de tinut, dar are efecte excelente.
Esti sensibil la un alergen sau la mai multi. La aditivii alimentari din produsele fast food, sau la maioneza, la secretiile produse de oxiuri s. a.
Dupa cum zice mikypiky, cel mai bine este sa mergi sa-ti faci analiza sa vezi la ce ai aceasta sensibilitate. Iar pana ajungi acolo, sa nu mai consumi preparate din comert, cel putin 40% din alimentele pe care le consumi sa nu fie tratate termic, nu condimenta cu vegeta si alte condimente din comert, care contin substante artificiale, la fel cu sucurile, consuma numai suc de la storcator.
In mod evident e o reactie alergica la anumite produse alimentare. S-ar putea inca sa ai oxiuri si nu scapi asa usor de ei. E bine sa repeti si analizele pentru oxiuri, pentru ca uneori pot iesi, alteori nu...
Iti recomanda un tratament naturist cu ceaiuri pentru a preveni anumite afectiuni. poti sa le achizitionezi de pe siteul http://www.tratament-naturist.com.ro
Fa-ti analize la un alergolog. Poate faci alergie la ceva si nu stii bine la ce.
Sar putea sa ai o alergie. Asa m-am trezit si eu cu niste bubite mici care ma mananca. m-am dus la doctor si mi-a spus ca am raie. mi-a dat solutie m-am chinuit ceva timp cu ea pentru ca ma ardea pielea de la ea apoi am mers la alt doctor si mi-a spus ca am alergie si ca trebuie sa iau anumite pastile sau sa fac injectii am luat pastile si degeaba nu ma ajuta cu nimic cum mananc ceva ce nu am voie imediat apar bubitele si ma mananca... ar trebui sa mergi la mai multi doctori sa vezi ce parere au sau sa incerci sa observi de la ce iti apar bubite ( ce mananci )
Buna.multumesc mult pentru raspunsuri.de cateva zile si mai exact de cand am inceput sa mananc mancare preparata si nu fast food nu-mi mai aparusera...problema e ca de ieri mi-am pus in cap sa slabesc cateva kg si nu mai mananc nimic cu paine.ieri am mancat ciorba de perisoare mai exact 3 perisoare si cativa cartofi in punga magica si am baut 2 pepsi la 0. 2. dimineata m-am trezi iar cu ele...inafara de faptul ca eram stresat ca azi aveam mult de lucru dar nu mai stiu ce sa cred.Cred ca voi merge sa-mi fac analizele sa vedem, dar nu stiu ce sa mai cred acum.ms mult pentru raspunsurile voastre