| hanesalin a întrebat:

deci sa incep cu inceputul.In octombrie 2009 mi-au aparut bubitze pe piele care imi dadeau senzatia de mancarime si de intepatura dupa nici o saptamana aceste bubutize s-au transformat in blande care au aparut pe tot corpul inclusiv pe fata, dupa o vizita la doctorul de familie mi s-a spus ca am urticarie si ca e din cauza lipsei de calciu, mi-a facut calciu in vena si rezultatul a ramas acelasi.am consultat un doctor homeopat care mi-a prescris un tratament cu diagnostic paraziti intestinali.Am urmat tratamentul iar in aprilie deja nu mai aveam nici macar o bubitza sau vreo mancarime, disparusera aceste bubitze brusc dupa ce am luat o pastila de durere de cap si anume tador, dupa ce luasem pastila respectiva mi-au aparut blande foarte mari iar a 2-a zi cand m-am trezit nu mai aveam nici macar una si de atunci si pana la sfarsitul lui mai nu am mai avut. Din mai iar au inceput sa apara, am decis sa-mi fac analizele pentru scaun si mi-a iesit ca am oxiuri. m-am dus la doctorita de familie si mi-a prescris vermox respectiv telfast, imediat dupa vizita la doctor am plecat la mare 7 zile, in prima zi am mancat un chebab si m-am umplut iar.Inainte sa ma intorc acasa am vizitat lacul techirghiol si m-am facut cu namol, urmatoarea zi nu am mai avut chiar nici o blanda nimic. Urmatoarele zile mi-am facut iar analizele la scaun si nu mai aveam oxiuri.Toate bune si frumoase pana dupa o saptamana, cand au reaparut, ideea e ca mai putine dar au fost.Acum sambata, nu stiu din ce cauza, datorita oboselii, stresului sau a faptului ca de 2 zile am manacat pizza au aparut iar multe pe corp, duminica fara sa fac nimic nu mai aveam decat fff putine.Aseara am mancat shaorma si pizza, dimineata am avut, dupa masa nu mai aveam. Ce sa mai stiu sa fac? care poate sa fie cauza? am urmarit aproape tot ce am mancat si nu mai am idee ce sa fac? va rog sfatuiti-ma.stiti un remediu pentru urticaria asta, pentru ca deja disper, au trecut atatea luni si prea putin mi-a trecut.multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| katala a răspuns:

Mananca si tu mai sanatos; e posibil sa ai sistemul digestiv mai sensibil si deja iritat.

| Misha_1025 a răspuns:

Dupa cite am observat iti cam place "fast-food-ul". Pune mina si maninca si tu ciorba, o supa, o mincare gatita evita prajelile (in special cele repetate in acelasi ulei), maninca fructe in special mere pentru ca anihileaza si arde toxinele, in general evita ceea ce ai vazut ca iti face probleme.