anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

depresia ma macina si nu stiu cum sa scap de ea
Cine imi poate acorda un pic de ajutor? Va rog mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa gasesti motivul pentru care te simti asa. O sa fii mult mai bine daca ajungi sa te intelegi si sa te impaci cu tine si cu anumite idei pe care le ai. De multe ori avem impresia ca pamantul ne fuge de sub picioare si ca parca soarele nu mai vrea sa rasara pe strada noastra, dar nu e mereu asa. Trebuie sa speri ca va fi si bine, sa lasi pesimismul deoparte si sa faci tot felul de activitati care-ti ocupa timp. Daca stai doar gandindu-te ca esti depresiva, nu vei rezolva nimic. Sper sa fii ok!

13 răspunsuri:
| Prezidentul a răspuns:

Nu ai depresie, du-te si odihneste-te...

| Snejok a răspuns (pentru Prezidentul):

De ce crezi asa?

| Prezidentul a răspuns (pentru Snejok):

De ce crezi tu ca ai "depresie"? Pentru ca te simti putin mai diferita? Nu... Esti doar obosita din cauza unui "timp" prost. De cateva ori pe an ni se intampla sa avem emotionalul si psihicul scazut in acelasi timp, asta nu inseamna depresie... Incearca sa nu te mai gandesti la ce te supara si sa te distrezi mai mult happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Se tratează de către medic.
http://www.sfatulmedicului.ro/depresia
Multă sănătate!
Te pup!

| August99 a răspuns:

Si eu am cateodata stari de depresie. stiu ca e ceva serios si ar fi bine sa te duci la un psiholog sa-ti deie niste pastile contra-depresive

| SefaTa97 a răspuns:

Buna. Cel mai bine e sa mai iesi cu fetele, gasca etc.
Sa te uiti la filme, sa iti ocupi timpul altfel!

| DaRaspund a răspuns:

Sa stii cadepresia este foarte serioasa desi nu pare, asa ca ar trebui sa discuti cu o persoana specializata in asa ceva.

| Snejok a răspuns (pentru DaRaspund):

Cu parere de rau n-am posibilatate sa discut cu o persoana specializata

| pLeX a răspuns (pentru Snejok):

Liceele au persoane specializate, si nu costa nimic...
insa iti poti gasi si un prieten cu care sa iti permiti sa discuti...

(recomand prieten si nu prietena pentru ca baietii nu barfesc asa mult si chiar stiu sa pastreze secrete)

Succes! :*

P.S. invata sa zambesti muuuuuult! iti sta bine.

| Snejok a răspuns (pentru pLeX):

cu parere de rau nu toate liceele ausad
baietii la fel sint diferiti, sa pastreze secretele nu toti pot
mersi, ma voi staruihappy

| pLeX a răspuns (pentru Snejok):

Poti cauta un liceu care are, stiu ca nu au toate din pacate sad

insa te primeste la alt liceu chiar daca nu inveti acolo.

| Snejok a răspuns (pentru pLeX):

Voi incerka

| mihay88 a răspuns:

Daca vrei pot incerca sa te ajut eu. Da add la id: mateiasi. mihai si vorbim acolo sau pe fb: https://www.facebook.com/mihai.mateiasi. Am trecut si eu prin satri asemanatoare si stiu cate de aiurea pot fi. Te pup si daca pot o sa te ajut cat pot de mult :)